Burgazada Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu

Vizyon: Vizyonumuz; Hizmette üstün kalite, güvenirlik, üretim ve hizmette çeşit zenginliğiyle tüm paydaşların memnuniyetini sağlamak, insana güven ve değer vermek.

Misyon: Misyonumuz; "Önce İnsan " anlayışı ile şekillenen müşteri memnuniyeti odaklı ve çağdaş bir yönetim uygulamasıyla Prens Adalarındaki tek öğretmenevi olarak tüm halkımıza kaliteli hizmet sunmaktır.

Başarılar: Kurumun amacı MADDE 4- (1) Kurumun asıl amacı eğitim çalışanlarının konaklama ihtiyacını karşılamaktır. Bununla birlikte dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını da imkânları ölçüsünde yerine getirir. (2) Kurum, eğitim çalışanlarının sosyal ve kültürel ihtiyaçları ile meslekî eğitim alanında gelişimlerine ilişkin faaliyetlere imkânları ölçüsünde destek sağlar. (3) İşletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında meslekî ve teknik eğitim okul ve kurum öğrencilerinin stajyerlik ve çıraklık beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlar.

Saatler: Konaklama ünitesi 7/24 açıktır.
Isınma: Merkezi sistem, doğalgazlı.
Yabancı Dil:
Servis Bilgisi: Burgazada iskeleden 10-15 dakikalık yürüme mesafesidir.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: Konaklama kapasitesi standart 11 oda 26 yatak. (Ek yataklarla 31 kişi konaklama yapabilir.)

Telefon - 0216 381 2721

WEB - https://burgazadaogretmenevi.meb.k12.tr

Adres - burgazadaogretmenevi gmail.com Gönüllü Cad. No61 Burgazada Mah. Adalar İSTANBUL Burgazada İskeleden, Cami Sokağına girip Gönüllü Caddesinden devam ediniz. İskeleden 10 dakikalık yürüme mesafesi var.

Otel Odası :11
Öğretim Şekli :Konaklama ünitesi 7/24 açıktır.

Yerleşim Yeri - Burgazada iskeleden 10-15 dakikalık yürüme mesafesidir.

Ulaşım Şehirhatları Vapurları Mavi Marmara Motorları İDO

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Adalar Büyükada Mahallesine Şehir Hatları vapurlarıyla 30 Dakika ulaşılabilir.